second blog

Thursday, November 6, 2008

mimpi.

mimpiku bukan mimpi basah oke?
dem ah korang
jahat sunggoh

aku mimpi aku dengan si gadis idaman berpacaran
kami date kat mana ntah tak tau
dia amat romantis pada aku
memang seperti apa yang aku inginkan pada seorang perempuan

haihh
mimpi oh mimpi
kenapa kau hanya mimpi?

3 comments:

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

nasib baik mimpi..kalau jadi betul i pengsan dulu...haha

si kicik chomot said...

mimpi mmg indah
aku pernah melalui mimpi seindah kau
dan berharap aku takkan bgun pagi =]
ingin kekal dlm mimpi

tp itu cume mimpi, kate org, mimpi tu maenan tedo.
takpon kdg2 mimpi kite tu terbalek
kdg2 mimpi jugek petanda sesuatu

rimza said...

hehehe yeke,aku tgk kat menjerit box acap ckp mcm 2 =P,gud luck..semoge menjadi kenyataan