second blog

Sunday, March 8, 2009

i'm such a LOSER. fullstop.

semalam ada benda jadi. tapi aku tak mahu cerita. sebab ia akan menunjukkan yang aku memang betol-betol loser.

tapi lepas tu , aku dapat meluangkan banyak masa untuk kawan-kawan aku. teros lupa dah benda tuh. best betol kawan-kawan aku ni. terima kasih pada shy , alip , tazo , capyq , eqbal , moja , asrol , miraj , muaz , gee , nadjmee , lihin , suresh , farlihin , fendy , ming , amy , jeju , sid , zymn , bani , yazan , wany abdah , wanie moo moo , wanie , scha , ayu , ikma , aiman , paan dan sulise.

korang MEMANG BEST GILA.

walaupon aku LOSER , bila ada korang , aku jadi LOSER yang AMAT STYLE ! haha

tadi masa dekat tepi pantai , pukul 4 pagi , aku duduk seorang , aku cipta ini. sumpah buruk. sumpah tak ada beza dengan sebelum ini punya.

Untitled

bunyi deruan ombak
ditemani sinaran kerdipan bintang.

cahaya bulan itu
melengkapkan kesunyian malam.

dingin angin malam itu
hanya mampu menghangatkan lagi tangisan air mata.

air mata darah sekalipun
tidak mampu mengubah rona hidupku ini
tajam bak duri kenangan pahit itu.

segunung harapan
dibalas segenggam kekecewaan.

dihatiku tiada lagi kamu
kerna dihatiku kini hanya aku.

selepas itu jeju datang kacau. tak sempat nak adjust , nak tambah. :P

6 comments:

aku/kamu/dia said...

kiteorg sayang ko elmi^^
we always be there 4 u^^
(walau pun selalu kene prank ngan ko-_-)

scha said...

mie..
walau pape pon..
kau ada kitorang..
huhu..
dun worry k..
cam aku cakap smlm..
u'll find better.. :)

Moja [Bulan] said...

ya..btol tu scha..hm..aku rase mcm aku pn loser gak r elmi..huhu..

Nurul Aimi said...

kalau asyik menang, hidup kita tak mencabar.

sekurang-kurangnya kita ada kawan-kawan yang hebat.

bangga ni...hehe

Anonymous said...

siak je aku mengaco
hahaha

yela yela :p

jeju

dear ezza, said...

tak elok kate diri ko loser...lagi ramai yg lebih loser kt luar tuh...so hargai hidup anda yg hanye skali nie...ahakx ~!