second blog

Wednesday, September 30, 2009

eww sumpah malu la wei !

ingat tak haritu aku ada shooting masa bulan puasa haritu ? sehari selepas aku masok 8TV Quickie. kan ? haaa inilah dia hasilnya. ya Allah , aku bukan seorang pelakon okey ? hanya layak menjadi pengarah sahaja.

anyway , thanks Elena and the gang sebab invite aku join production dorang ini. pengalaman tu berlakon dalam short film orang buat. lepas ni boleh buat short film sendiri yang lagi gempak and boleh lah ajak korang sekali kan ? *winks*

so tak nak cerita banyak. jom tengok !

6 comments:

Eerie Liuvyx said...

dan2 tertendang bola kt minah tu an
haha

Anonymous said...

hey..ni padang kt area umah i!

Faten Dasuki said...

wah.. elmi belakon seyh... not bad apa...
i like.. heee.. gd job! keep it up.

Along said...

alahai encik ali :P ajak lepak da pegang2 tangannnnnnnnn, manja tawwwwwwww :P

sHEmA_sHImoT:D said...

sgt best serius!!

Wanie Si Gemok said...

fewit lean ann..ali love u so much haha..