second blog

Sunday, September 13, 2009

12 september


majlis berbuka puasa yang tidak dirancang. tiba-tiba jadi kami berlima berenjoy sakan. dapat release sikit tensi dalam hati bila ada kawan-kawan.

siap main suap-suap big apple dalam kereta. gila kool. yang lagi kool bila zareen dengan lubby cakap camni , 'takpe , as long kau takde awek , kitorang suap kau. tapi nanti bila dah ada awek , jangan harap la ya ?'.

terasa macam dalam cerita friends. cuma gambar atas tak cukup enam.

apa kata kalau tambah si dia dalam gambar bawah ni. baru complete enam. sudi ? ;b

today i'll remember as the first day kita buka puasa sama *winks*

3 comments:

Wanie Si Gemok said...

amboi. tayang gigi nampaknya. happy!! muahaha kalau tahu u guys lepak pavi, i ajak my sis shpg sane je.

Aurora Di Balik Awan said...

wakakaka,
mmg la.. xkan nk suap klu da ada awek..
ehehehehe mana tau dia tak ngam dgn kita ker?
eheh.. tapi klu yg pic di atas ni.. i rasa ngam nih
ehehehee
sweet !!!

Nurul Aimi said...

wani comel, elmi tidak

hahahhaha

=))