second blog

Saturday, September 5, 2009

nak drum set , please !


elmonism !!

bayangkan , kalau dekat bilik aku ada drum set. lepas tu Paeh dengan Shy parking bass dengan guitar dorang kat bilik aku. lepas tu tiap-tiap malam jamming dalam bilik aku. tak payah keluar duit hari-hari nak jamming.

cool tak ? tolong la cakap cool. please !

lepas tu satu hari nanti kalau dah tiap-tiap malam ngadap drum , mesti jadi macam idola aku sorang ni :


pasti bergaya kan ? wow wow !

mari lupakan HD Camcorder untuk seketul drum set. thanks mimpi malam tadi ! HAHA

p/s : nombor satu hanya di facebook. tapi bukan nombor satu dalam hati. what's the point ?

4 comments:

AzrAIn@rAIn@azrinrasid said...

tudia...dah puas main camera dah la tu....

wanny said...

wo sang elmo pandai bermain drum.

sudah check cobus proteiger bermain?

sangat wicked!

Aurora Di Balik Awan said...

p/s tu x leh blah la elmo..
emo lak bunyinyer

ahh u x mention keyboard !!!
huh

Sakinah Syahirah said...

ya elmi. vid cam da ade kn.
sambil ade CCE sambil mantapkan skill main drum.
balance kan?
bile da kaya sikit.
beli hd camcorder.
dan mungkin pada masa itu elmi orang paling cool skali!
[ bweekk ]