second blog

Saturday, May 2, 2009

tahniah HUJAN !

Hujan telah memenangi anugerah Lagu Rock Terbaik Anugerah Industri Muzik 16 yang bakal berlangsung esok menerusi lagu Bila Aku Sudah Tiada. aku harap aku antara yang terawal ucapkan TAHNIAH untuk dorang.

tidak menyesal aku sebab terus menyokong dorang ini dari dulu. walau jatuh bangun dorang , aku tetap sokong dorang. inilah hasilnya!! tolonglah diam pengkritik Hujan diluar sana. shhhhh!

p/s : dapat tahu awal , sebab anugerah ni dorang bagi awal. ROCK ON HUJAN !!



lepas itu dorang menang Best Rock Album la pulak kan? haihhh. bangga aku , sebab aku support HUJAN bukan baru lagi. tapi dari dulu. jadi , aku bukan RAINGERS celup yang bila dah hebat baru terhegeh nak mengaku RAINGERS okay?

2 comments:

encik ad said...

apesal aku tak nampak muka kau kat AIM mie?
wakakakakak.

Elmi said...

eleh kecoh.
terima kasih pon takde.
hehh.