second blog

Sunday, May 24, 2009

proud to be a RAINGERS !

tadi aku pergi ke konsert yang paling tak best , Rhythm Of Unity. siap kata event cancel last minute. stage siap setengah jam nak start konsert. start 5 jam setengah lambat. band tak jadi perform. crowd rempuh masok tak ada tiket. membazir rm55 saya. haihh.

tapi disebalik organiser konsert yang macam haram. aku gembira. sebab layanan HUJAN terhadap fans memang terbaik. dorang tidak akan buat korang kecewa. dari ahli band , krew teknikal , photographer , crew , kawan-kawan band dan manager ,  semua gila best. mereka ini akan buat korang lupa tentang konsert haram tadi tu.

pendek kata , aku proud gila jadi RAINGERS. aku dapat rasa yang sekarang aku dah part of the family.

kongsi air dengan Noh. lepak moshing dengan Am , Jay , Epain , Kudut , Mutter. celebrate birthday Nana backstage. Noh suap makan nasi dengan ayam. membahan Ully tak dapat cari tempat kunci kereta Epain. Yulius malu-malu kucing sebab tak pernah jumpa sebelum ini. aku masih malu sama AG. Am geram sebab aku panggil dia Am D-va. Dimas belanja burger. dapat bertegur sapa dengan Fad. fuh !

aku rasa HUJAN memang sebahagian dari hidup aku sekarang. tanpa HUJAN , mungkin sedikit kosong jiwa raga yang memang kosong ini. :D

THANKS HUJAN !! [nanti upload gambar]

p/s : akhirnya tee HUJAN menjadi milikku.

1 comment:

Ermalina said...

wow hebat.. raingers sejati !
chaiyok2 ..