second blog

Thursday, May 14, 2009

belum lagi bersedia.

mari sini aku kongsi satu rahsia.

kenapa aku tidak punya girlfriend.

ini kerana masalah aku untuk menerima seseorang itu dengan seadanya. atau lebih dikenali sebagai cerewet dan juga memilih. sangat memilih. mungkin aku belum jumpa yang sesuai. belum jumpa yang mampu buat aku terpegun.

mungkin selalu aku merungut , aku sunyi , tiada girlfriend. tapi hakikatnya , aku sendiri belum rasa nak ada komitmen. memang aku akui , aku sangat jeles melihat kawan-kawan lain sudah punya kekasih hati. tapi hati aku masih belum mahu berpunya.

sejujurnya , kalau nak berpasangan , ada saja yang mahu. tapi aku belum bersedia mental dan fizikal. aku tidak mampu untuk membuat seorang gadis menangis lagi bila aku terpaksa memberitahu dia yang dia bukan untukku. jadi seeloknya aku tidak punya siapa yang istimewa dulu. bila dah jumpa yang punya WOW factor , baru aku cuba untuk menerima.

aku kan MEMILIH ! nak yang HOT saja. POYO la kau Elmi !

6 comments:

Aurora Di Balik Awan said...

muntah i baca ~!!!
hahahah
i kawen bulan 12 sila hadir yer
tema hijau putih..
taman botani
tq
:D

Wanie Si Gemok said...

wow!!!
kita sama la elmi!
i lagi la tak mahu terima siapa2
sebab i takut disakiti lagi
kuang2
ayat xleh blah..
i xbrani owh nk flirt2 ni
sgt xsedia

bintangbicara said...

POYOLAH KAU ELMO !
hehee

kau ingat aku pun tak memilih ke? tapi bf aku tak lah handsome macam brad pitt, alahai, cukup kau berkenan sudha lah. kachak sgt nanti girls lain suka, susah aku juga..

hot tak hot tak penting lah dude,
kau tahu apa penting ?
1. persefahaman. serius ini penting.
2. percaya, cinta, etc etc
3. ability utk trust
4. jujur
5. haha aku pun dha lupa :)

ala single ke couple ke yang harus, happy :) then semua pun okay, kan ??

SakinahSyahirah said...

tak saba nak tau bakal gf/isteri elmi cmne nnt.

mary said...

wooooo...

Nurul Aimi said...

poyo laaa...
hot tade makna wei!