second blog

Monday, May 25, 2009

25 Mei setahun lepas.

hari ini 25 Mei 2009. mungkin ramai yang tak ingat apa jadi setahun yang lepas.

tapi aku ingat.

25 Mei 2008. *flashback*

hari Vain's Hot Stage. pasti ada yang akan 'aah laaaaaa !'. aku pasti ! haha hebat kan aku ingat tarikh? kan kan?

apa yang jadi masa ini? yeahh. masa gig ini lah detik pertemuan aku dengan Ad. bila dah jumpa Ad , aku dipeluk Amy dengan secara tak sengaja dalam gig hari itu. masa itu first time aku jumpa Jeju , Ezza dengan Nulu jugak. kalau tak silap , masa itu ada Hanis dengan Ijol. Sid pon ada. Zymn ada tak? aku tak pasti. tapi masa itu aku tak tegor mereka ini pon. aku tegur Ad saja.

malam itu , terus kucar-kacir cari myspace budak perempuan yang peluk aku dalam gig tadi , iaitu si gadis myspace berambut panjang bermata sepet muka macam chinese iaitu Amy.

siapa kata pergi gig tak ada faedah? aku pergi gig , aku dapat kawan baru. kawan yang sampai hari ini masih kawan aku. antara kawan terbaik. susah nak dapat kawan macam dorang ini. sumpah tak menyesal aku pergi bayar rm18 untuk Vain's Hot Stage setahun yang lepas itu.

sayang korang wei Weng Crew. semoga kita kawan sampai bila-bila. hoyeah !



p/s : genap setahun jugak aku jadi Julians hari ini. hidup Julie Goes Overseas ! yeahhh !

3 comments:

dear ezza, said...

thumbs up ;)

SYarNaZymn™ said...

aku ade la woi! tu dlm gambar tu sape?!

cis!

eh, time ni la 1st time kita bertemu ek? gile ah dah setahun! ^_^

Nurul Aimi said...

babi...berjoget dgn org tak dikenali

*benda paling memalukan..shit!

:))