second blog

Saturday, February 21, 2009

melissa ditepung !

mood : kecewa dengan para sahabat.

situasi :
aku tahu , semua yang ada dekat sana tadi SAYANG pada Melissa. aku tahu. sebab masing-masing akan pegang Melissa lama-lama. kan? kalau dah korang SAYANG Melissa tu , apatah lagi aku kan?

korang tahu kan macam mana punya payah aku nak dapat Melissa tu kan? sampai bergaduh aku dengan ayah aku kan? kan? korang tahu kan?

tapi kenapa?

aku tak pernah anggap nilai persahabatan kita cuma bernilai harga sebuah kamera. tapi kita sama-sama SAYANG Melissa kan? walau baru lagi tempoh aku dapat Melissa itu. tapi banyak kenangan kita dengan Melissa kan? kan? cuba korang tanya peter.

aku tak kesah ditepung , aku pernah kena telur kot. korang fikirlah sendiri. kalau Melissa sakit , apa kesannya terhadap korang.

aku sayang korang lebih dari Melissa. tapi korang semua SAYANG Melissa.

selamat hari lahir Lihin. maafkan aku sebab tepung kau. dan maafkan aku sebab menghancurkan mood birthday kau.

selamat malam.

5 comments:

aLepBulan said...

no komen...........

Lynyu said...

melissa? haha
nme camera eh? tp peter uh spe?

scha said...

pahal ni pakcik?
kamera kena tepung ke?
rusak?
emmhaiyamma...?
thim khai ley kham gha??
aku masih lagi pelik..
siapa peter..??

Nurul Aimi said...

kamera rosak?

):

*tumpang sedih*
*hugs*

aku/kamu/dia said...

elmi bgtau melissa,kite org mintak maaf-_-
(ni semua alep!!!!)