second blog

Thursday, February 19, 2009

laptop ROSAK !!

malam tadi tengah buat assignment , tiba-tiba laptop jam.
aku off , bila on balik , tak boleh !
macam haram !
nak kena format kott.
sementara nak tunggu kena format , memang lambat lah aku nak bagi respon terhadap apa-apa.
hanya bergantung harap pada pc capyq , laptop tazo dan laptop afyq.
aku sayang laptop aku.
tapi memang tak pernah format pon.
memang dah tiba masa kot.

3 comments:

scha said...

kau taw xpe.............
laptop kena format at least 2x setahun..
at least..
sedang kan sinki pon boleh tersumbat..
apa tah lagi laptop..
(ada kaitan ke..hahaha..)

format = indah water..
hahahaha..

Nurul Aimi said...

benda paling benci! format laptop. mesti ada benda hilang...huwargh nak cari installer software lagi...huwarghhh!

benci2

FatinSyafira said...

sgt coincident.
same goes 2 my lappy.