second blog

Monday, February 9, 2009

adakah kamu masih ingat?

kepada sesiapa yang telah baca blog aku ini setelah sekian lama , pasti anda akan ingat tentang kebodohan aku memberi salah nombor telefon kepada seseorang. kan? tadi aku keluar dinner dengan dia. sudah lama kepingin berjumpa. akhirnya dapat duduk semeja berborak panjang.

banyak cakap rupanya dia. aku tak sangka. aku ingat dia seorang yang tak banyak cakap sangat. ternyata aku silap.

tadi masa tengah makan malam , si alep call. dia dengan shy dapat kad hijau masa pergi audition akedemi fantasia tadi. sekarang tengah tunggu orang terjah rumah.

aku tipu kalau aku cakap aku tak jeles. 
aku tipu kalau aku cakap aku tak tumpang gembira.

cuma satu yang aku harapkan dari mereka berdua. jikalau betul nanti ada orang astro datang terjah , bila sudah jadi orang terkenal nanti , jangan sekali melupai aku. nanti takot bila dah kawan dengan artis , bila gaya hidup dah berubah , lupa terus dekat aku.

aku terfikir , kalau shy jadi masuk AF , siapa nak ganti tempat dia untuk projek CAMNI CAP EHH versi myindie nanti? takkan aku nak bergerak solo? tak mahu aku. projek video blog ini dari dulu lagi memang projek kami berdua. kalau shy tiada , aku rasa macam tak best saja.

apa lagi yang aku nak bebelkan? oh ya , aku dengan kesempatan ini nak mengucapkan terima kasih kepada tazo sebab bagi pinjam kereta tadi. kalau tidak kerana dia , tak dapat aku bersua muka dengan zuzu. :)

kepada tazo , sabrina , nia , beesya , malini , rynn , sid , ad , ezza , scha dan juga alep , tolong jangan lupa , korang belum lagi buat ini. aku mengharap tindak balas refleks dari korang semua. :)

dan lagi satu , cuba anda semua hayati ungkapan ini :

'kalau you bayar makan , i tanak keluar lagi dengan you'.

selamat malam.

6 comments:

scha said...

aku ingat dowh..hahaha..dapat jugak ko kua ngan dia kan..? so how's ur dinner? hahaha..dapat called dr alep ek..? sabau je la dorang duk "menuju puncak" dalam kete..semua kete laen pandang...

'kalau you bayar makan , i tanak keluar lagi dengan you'.

emm..nice phrase..tu cam ayat biasa perempuan je..takkan ayat ko kot..

kalo girl yang ucap kan tu,maybe dia tanak terikat lagi kot..hahaha..sukati aku je..(elmi da cuak..)..hahaha..tp biasa nya pempuan nih mula2 memang cakap camtu..biasa la..ngeh3~

kalo laki yang ucapkan tu..memang patot le..laki mesti gentlemen..betul x..?

Nurul Aimi said...

hahaha lain kali bg lg no telefon salah, kalau tak dari dulu lagi dah jumpa

padan muka!!!

:D

ika said...

bagusnya dia tak bagi u bayar dia makannnn
:P

rimza said...

congrat kat membe2 yg dpt kad ijua tu..jgn la cap nie cap eh ilang mcm 2 jer..

aLepBulan said...

mie..
nie pesan aku yg slalu ko dgr kowt..
"jgn gelojoh mie,berkwn dlu biar rapat,n jgn give up"
hehehe..
aku doakan kali nie ko dpt jumpa yang sepadan dgn ko..
igt mie,sape last kawen means die xlaku..hakhak!

scha said...

alep sengal..
mentang2 da kawen..
+___+