second blog

Thursday, February 26, 2009

aku sedang pokai.

buat pertama kali dalam hidup aku dekat penang ni , aku pokai. dalam wallet aku dah tak ada satu sen duit pon. dalam bank ada rm17 saja. tak boleh nak keluar pon. first time weh!! sudah dua hari tazo belanja aku makan. nanti abah aku dah masukkan duit , aku ganti balik ya tazo? maaflah menyusahkan kau saja.

kepada sahabat-sahabat , aku mahu memberitahu , yang aku mungkin akan lama lagi single. sebab aku sudah give up. doakan aku dapat jumpa calon lain. aku sunyi bersendiri. nasib baik aku ada sahabat-sahabat yang sentiasa disisi.

*aku rindu moja main tali atas feri. aku rindu petikan gitar shy. aku rindu lawak alep. aku rindu paan yang sengal. datang sini balik boleh tak?

4 comments:

Nurul Aimi said...

nasib baik ada kawan yang baik (:

hishhh hari tu angau bukan main...aduyai

scha said...

weh..da give up...
its ok nsem boy..
u'll find another..better...
muahahahaha...

Moja [Bulan] said...

kami sentiasa doakan kamu..
jgn risau ya..
=)
Kami kan ada..

scha said...

yup..moja betul bangat..
kitorang kan ada..
nak org wish gudnyte utk kau..
aku boleh..
kitorang pon celebr8 bday kau..
tak yah awek..
wat pening je..
hahahaha..