second blog

Sunday, February 15, 2009

aku dah cakap , aku tak celebrate valentine's day.

post entry sebelum ini aku pernah cakap , yang aku tak sambut Valentine's Day. kan? tahun ini , aku takkkkk sambut jugakk. :P





ini gambar-gambar aku dengan zuzu masa keluar semalam. seriously , BEST GILA !! hari sabtu aku dapat aku rasakan begitu indah sekali. even kami masok movie lambat , but it was a very very wonderful day ! at least for me. *winks. i tunggu you upload gambar kita dekat myspace. you cakap you nak letak caption , 'valentine' kan? HAHA , saja nak gedik. terok aku nieh.

tak banyak yang boleh aku celotehkan. sebab perasaan aku ketika ini tak boleh digambarkan melalui kata-kata. hanya mampu tersenyum seorang diri. dah macam orang gila dah aku ni. jadi jangan tanya kenapa status ym aku , 'sedang angau'. HAHA !

but don't worry , aku masih single. :P

aku ingin mencelah sikit tentang penulisan blog shy dan alep. secara jujurnya , aku jeles , aku ulangi sekali lagi , aku jeles. dorang lepakkk best gila. aktiviti dorang pon sekarang best best. yang paling membuatkan aku down gila babi , bila dorang cerita dorang gelak sampai menangis. mereka sudah pandai gelak sampai menangis tanpa aku.

siapa sekarang yang mahu lepakkk , gelakkk sampai menangis dengan aku? zuzu , you nak tak gelak sampai menangis dengan i? :)

aku juga nak mencelah satu lagi dalam entry kali ini. TERIMA KASIH TAZO !! sebab sekali lagi bagi aku pinjam kereta. wahhh , aku amat beruntung dapat kawan sebaik tazo. kawan-kawan , mari doakan kesejahteraan hidup seorang sahabat bernama Murtadzo Bin Ghazali.

sekarang aku sedih dalam happy.

10 comments:

Lynyu said...

waa. abg kuh da maju
hehe. umi kate; lme xtngok kw epy cmny
wuhwuh. bemy toleh blahh (;

Nurul Aimi said...

haha finally keluar jugak.

confirm tak lesbian eh?

=))

scha said...

poyo je kau nih..
tapi happy kan semalam..
okay la tu mie..

hahaha..
kau jeles ke..?
hahahahaha...
tape2..nanti dorang pi penang, korang lepak la gelak sampai guling2..okay..?

Anonymous said...

hehe. best bemy ! dy cantek. haaaa
oh hot damn~ wakakaka. semoga bahagia !

tazo said...

wohhh....
sama2 utk ucapan terima kasehmu..
selamat ber-angauan!

aLepBulan said...

mie,xde yg cemburu ke kat sna?
maybe dak melaka tue..
hahhahahahahahaahahahaahahaahaha

ika said...

pelik nama kawan u
murtadzo
eh eh
:P

rimza said...

hehehhe good luck elmi =P hapi jgk skrg =P

RebelHeart said...

y do v haf to clbrate Vday.
v dont haf to haf any specific day to celebrate love.
everyday is a lovely day.
=D

lubby said...

tak sambut...tapi angau melampau.
hahaha...nnt nak letak kat headline msn lagi.
kasi satu dunia tau.
hahahaha