second blog

Saturday, August 29, 2009

Rezeki Ramadhan

assalamualaikum elmonism ,

aku rasa , plan aku untuk buat tayangan perdana video 'Satu Remaja Satu MALAYSIA' di youtube dan facebook tak jadi kot. sebab apa ?

HEHE *gelak setan terlepas kena ikat*

sebab , APA KATA KALAU KITA SEMUA TENGOK RAMAI-RAMAI TAYANGAN PERDANA VIDEO 'SATU REMAJA SATU MALAYSIA' TU KAT 8TV !

video aku telah memenangi pertandingan short film merdeka anjuran Homegrown. dan aku telah dijemput hadir untuk rancangan Quickie 8TV ahad ni. so , do tune in guys. pukul 11.30 malam , 8TV.

aku ulang , Quickie 8TV , pukul 11.30 malam , 8TV.

aku speechless. tapi aku masih boleh kot nak ucap tahniah dekat semua yang terlibat. terima kasih juga tidak lupa kepada semua. ini semua kerja kita , bukan kerja aku sorang. so , LET'S CELEBRATE !!

tiba-tiba ahad aku nanti busy dengan interview. pukul 8.30 dengan REMAJA , pukul 11.30 dengan Quickie. rasa macam artis. selalu interview orang , kali ini orang interview aku pula. rasakan elmi rasakan !

oh ya , ini video the making of untuk tatapan semua. *winks*


p/s : siapa kata kita tak boleh hidup tanpa alep bulan ? siapa kata aku tak boleh jadi director ? siapa kata ? SIAPA KATA ?

p/s lagi : disebalik kegembiraan , aku macam rasa kosong akibat kehilangan si dia hari ini. :( i love you. i really do.

23 comments:

.amiey. said...

tahniah lol :)
tgk, satu satu impian kau cerita dkat aku hari hari dulu sedang jadi kenyataan kn? bia aje ape org ckp. lepas ni kau bukan gila femes tapi da mmg rezeki kau menang :) keep up good work in the future oke?

Elmi said...

thanks jeju !

Wanie Si Gemok said...

congrats!!! u guys are awesome and well done. good job bro!! tak sia2 kot segala usaha u selama ni

Dahlia said...

taniah!

Bani Boroi said...

murah rezki ko ek

Elmi said...

moo moo : yeah. kan kan ? alhamdulillah.

dahlia : thanks !

bani : alhamdulillah. rezeki jangan ditolak. :) thanks logo wei !

Anonymous said...

oiyeh oiyeh !!
**sambil melompat gaya2 shoot ri tu**

zareena sanjana aurora

Elmi said...

haha senget la u zareen. eh , promote la kat fb dengan kat blog sikit tengokkkk !!

Aiza Jeniza said...

haah besttt!
ending dia pn best, ada lagu OAG.

Elmi said...

haha
ni baru the making of. :p

sHEmA_sHImoT:D said...

congrats elmo,dah jadi artis xmo sombong2..wakaka..

Anonymous said...

ingat tuhan. jgn gembira sgt. bkn blh bwk msuk kubur pun. sekadar ingatan semasa saudara.

Anonymous said...

ala2 tunjuk kertas tu mcm pernah tgk la. korang amek kt mane2 ke? ermm..mcm lagu dirty little secret by all american rejects..

Anonymous said...

adoi..xleh ke sokong sket bangsa sendiri..ko mkn orang len tabur pasir dlm pggn ko..pas2 org len mkn ko tabur pasir balik kat pinggan die..xleh ke mkn same2??mcm mane nk maju..

Anonymous said...

apa kes atas ni??
hahahaha
aneh2

Mie : i mmg nk buat blog entry pun
tunggu vdeo sebenar la !!
cessss
baru bole citer :)
lgpun i xleh masuk blog i pakai pc Paeh ni. tatau naper
kat fb da 3 3 fb i promo
nnti i buat lagi k

btw, apa kejadah kat atas ni semua???
pelik ahh
kertas2 apa??

zareena sanjana aurora

.amiey. said...

buka minda fikir positif
orang luar cilok idea kita takpa
orang kita cilok skit idea takbole
hell ya, aku nk tgk hasil kerja kau bole tak wahai penkomen yang meminati AAR?

AzrAIn@rAIn@azrinrasid said...

waahhh elmi....akhirnya...aku dah agak dah...kan aku penah cakap...keje ang semua menjadi...tahniah2...belanja rojak gurney satu...ahhahahha


kim salam kat adik hezry ang yang comey...ehh tetiba plak kan...

Anonymous said...

xdak pekdah ak nk buat video cmni..bukan bleh maju pun. kalu nk nasehat orang tutup aurat sket..

Anonymous said...

apa kes ni elmi?
sape anynomous ni..
bapak kuang ajar..
nampak sangat dengki...

-scha-

Farah W. said...

elmi,saya tengok video ini di 8TV(dan juga kamu lah di 8TV).wah sangat cool!TAHNIAH !:D

Gurik said...

bro, style gile ar time kat 8tv. cun cun! huhu bapak eksaited bukak 8tv tadi. heh

Nurul Aimi said...

pedulikan je anon tu...

macam bagus sangat dia tu...haha

pape pun, congrats!

keep up the good work tau

(:

Faten Dasuki said...

siapakah si dia tu ...? ngeee