second blog

Friday, August 21, 2009

macam BAGOS lah kau weii !!

elmonism ,

rabu ini aku akan dihadapkan ke mahkamah UiTM Pulau Pinang atas tuduhan yang anda boleh baca sendiri dekat gambar diatas. aku dituduh mengeluarkan kata-kata kesat kepada pelajar siswi.

kata-kata kesat aku ialah , 'sombong gila babi'.

semua orang tau , 'babi' tersebut adalah penyedap ayat sahaja. bukan pon aku cakap , 'sombong !! gila !! babi !!'. susah jadi orang yang sangat terpelajar ni. lain yang diiktiraf apa yang kita cakap. tak apa lah. kita tunggu saja nanti di mahkamah.

aku akan cuba menjadi seorang peguam bela kepada diri sendiri. boleh tak boleh , mari kita lihat sama-sama. mana tahu aku sebenarnya ada tokoh nak jadi macam Dr M. boleh ngorat Yuna. gahaha.

terima kasih UiTM !!

p/s : aku sudah ada akaun facebook baru untuk random people. search saja elmi.coklat@gmail.com thanks sebab sudi add ya ?

10 comments:

F a N T a S Y said...

lor..cakap cmtu pun leh kena masuk mahkamah ke..ayat standard la tuh

wanny said...

eh.bongoknye tuduhan tuh.
tak berasas langsung i rasa.

anyway gud luck.
pertahankan maruah anda elmo!
ngeee;)

wanny said...

eh.bongoknye tuduhan tuh.
tak berasas langsung i rasa.

anyway gud luck.
pertahankan maruah anda elmo!
ngeee;)

Rizal Yusof said...

Giler2 lah elmi!!!
Serius x bley blah pertuduhan tuh....
Btw, siap ada alamat NR!!!
Aku rasa ko bley menang nyer!!!=)

|| E Y J A || said...
This comment has been removed by the author.
ocha said...

seriously ?
i pena kena pggl bilik displin sbb tulis perkataan sucks.
cikgu sekolah saya pulak taktau lah bendul ke apa dia kata saya mencarut,
dan lebih hebat dan drastik lagi mereka mengatakan bhw orang lepas berkahwin pun tak berani nk ckp nih, watafak lah kann

dan akhrnya stlh membela diri, kena jugak penalti sbyk 40
ntah hape hape je.

scha said...

ooo..
rabu ni ke...
ahahaha..
ok2..
da tahu..
kikikiki~

Nurul Aimi said...

kah3...sila upload video bukan-bukan lagi

:P

mr ijol said...

jgn malukan aku.
pertahan kan maruah kita.
hoho :P

Phynaz said...

issue ni bukan dah lama ka elmi? takkan berulang kot? tsk tsk