second blog

Wednesday, August 19, 2009

disable. BABi !!

elmonism ,

akaun facebook aku disable. facebook bengong sikit. aku ada akaun lagi satu nasib baik. tapi akaun itu untuk kawan rapat saja. nanti kalau lagi seminggu dua , akaun tu tak okey juga , aku buat akaun baru untuk random people. nanti aku add balik semua orang. :)

mintak-mintak akaun tu nanti okey. tak payah susah-susah nak add orang balik. aish. menyusahkan betul.

oh ya , aku dah teruja nak start editing. yeah !

3 comments:

wanny said...

kesian~~

hanniescha said...

nape lak leh disable neh?

-scha yang malas nak login-

::NelyLeyana:: said...

lor, ptut la x nampak ko kat pet society aku...

ngatkan ko dah delete aku dr fwens ko...