second blog

Sunday, August 23, 2009

BTS 'Satu Remaja Satu MALAYSIA'.


elmonism ,

ini video the making of 'Satu Remaja Satu MALAYSIA'. selepas berfikir beberapa jenak , aku ambil keputusan untuk tidak gunakan 'Satu Bangsa' ataupun 'Satu Suara'. macam dah ada orang buat saja pakai title tu.

terima kasih aku ucapkan kepada semua yang terlibat. sumpah aku terharu dengan komitmen korang semua. CAYALAH !!

korang semua nantikan video full version yang akan direleasekan tepat 12 tengah malam 31hb Ogos nanti ya ? :)


p/s : mintak-mintak menang pertandingan short film merdeka nanti. amin amin amin !!

4 comments:

Nurul Aimi said...

ceh ingatkan buat saja-saja

tipu jeee

Dahlia said...

nice 1!

.amiey. said...

haha kalo ckp awal2 buat utk peraduan sah2 ko tnk lepaskan pluang kan amy? ko kan artis mespes =p

Aurora Di Balik Awan said...

amin !!