second blog

Friday, November 6, 2009

rindu.

aku sangap.

sebab dah berapa zaman [padahal berapa hari je] tak dapat nak online. ada baiknya. sebab aku rasa aku tak ada lah nak addicted sangat sama itu benda networking nama facebook tu.

tapi dah lama tak online ni , ingat senyap lah dunia. tapi humang aih. lagi macam macam jadi. ada pasal blog tadika la. ada pasal babi la. ada pasal gossip girl la. ada pasal macam macam lah. yang paling best entry dalam blog lubby yang ditulis shy. gila romantis.

eh tak , yang paling best bila gadis idaman masa sekolah rendah dulu inbox aku dekat facebook. dia cakap aku dah lain sekarang. gila ! dia ingat aku. padahal masa sekolah dulu sumpah aku tak pernah berani nak tegur dia. haha *suka suka*

oh aku dapat tau dari seseorang , aku tak henti lagi dikutuk diherdik sedangkan aku dah senyap , aku dah diam. aku tak nak benda jadi worse , tapi aku masih lagi dihentam. tak apa. biarkan. dan aku dapat tau dorang masih lagi melawat blog aku ni. oh how sweet of you guys.

u know u love me
xoxo (:

cyber cafe petaling street
4:56 pagi
seorang diri

3 comments:

~ FaRaH ZaTy ~ said...

hoih..! siapakah gadis itu...??

Elmi said...

dariena hazwani. fiwits ! :p

Mean said...

hahaha GG kan best bemy. gila gedik gedik tau. wakaka dowg mesti stalk tgk punya ! nak kena tuka url nih