second blog

Wednesday, April 29, 2009

perancangan.

entry ini ditujukan khas kepada Bulan Community. 

perancangan aku dengan shy untuk hujung tahun ini. gig akustik pertama dekat Nilai!! untuk merealisasikan perancangan ini , aku memerlukan sokongan. dari segi modal dan tenaga.

aku nak buat gig ini pada bulan Disember. betul-betul hujung tahun. sebab aku tahu , masa ini semua kolej , semua universiti sudah habis final. kan? kan?

dalam pemikiran aku ketika ini , aku nak buat gig akustik band kawan-kawan. band-band yang akan aku panggil adalah seperti :

Julie Goes Overseas
Bintang Batu
Selamat Pagi Gadis
The Voks
Awanband
Fynn Jamal
Joanna & Co
Wani Ardy
Hujan
Radiokar

tapi ini semua perancangan. tidak semua yang akan dapat aku panggil akibat bajet. kalau ada yang sudi sponsor , silakan. aku berbesar hati untuk menerima.

target audiens adalah dari kalangan pelajar-pelajar kolej dan universiti yang berdekatan. serta budak-budak sekolah area berdekatan juga.

dan juga , dalam fikiran aku sekarang ini , sudah ada nama-nama yang aku percaya untuk membantu aku dan Shy dalam melaksanakan program ini iaitu Jeju , Amy , Ezza , Alip , Scha dan Paeh. dan aku rasa , 8 orang memang tak cukup. jadi disini , aku letak kriteria untuk menjadi crew.

- rajin
- bekerja dengan rasa penuh bertanggungjawab
- tidak merungut
- tepati masa
- telinga tebal [tak kisah kena marah sebab kerja]
- komitmen tinggi
- tinggal area Nilai , Putrajaya , KL dan Seremban. [senang datang meeting]

kepada sesiapa berminat , hubungi aku. aku berharap sangat event ini berjaya. terima kasih.

16 comments:

.amiey. said...

will do

seYza a.k.a SaLLy said...

besh,beshhhhh..........

::NelyLeyana:: said...

kerani x de ker????
huhuhuhu
tukang make up diperlukan x????
pengurus akaun ke....
huhuhuhu
mcm nak join lak, aku tinggal area slangor gak...

Moja [Bulan] said...

aku buleh kah?
=)

encik ad said...

aku pahang cane?
wakakaka~

paeh said...

bgs idea ko ni...
selit2 kn skali SP kte ye...
hahaha...
takat tolong 2 bole sgt beb...

Elmi said...

SP sudah pasti !!
haha

paeh said...

ahahaha...
bgs2...
ko nk buat event ni ble?
kn cri tmpt yg agak strategic sket...
n sewe yg berpatutan...

edriaty said...

HUhuhu..
teringat zaman kegemilangan..
masa dpt masuk back stage je..
indah betul...MUH xdak ka?
teringat kekasih gelap tuh.haih.

bintangbicara said...

count me in elmo.
aku kl. senang dating eh meeting
:P

Elmi said...

tempat dekat dewan MPN la paling best pon. tapi akustik. macam tak best je kalau buat dekat dewan kan? nanti aku nak bincang.

erm , ika dengan naili , korang sanggop datang nilai? wowo! best lah !

ad , duk nilai la wei ! hahaha

Nurul Aimi said...

kat nilai???jauhhhh

aLepBulan said...

aku nk perform solo..haha

bintangbicara said...

mmm kalau kena timing, takdehal kot
:)

Elmi said...

amy : kat kl da banyak gig. i nak naikkan nama nilai pulak ni. haha

alep : gedik ah kau wei !

ika : haaa okey la tu. :D

Moja [Bulan] said...

sila jemput band 'Moja dan kawan2' sekali k.. =p