second blog

Saturday, April 18, 2009

happy birthday !


hari ini hari jadi ke 15 adik aku , puteri afeeda ayu binti zullifan. tahun ini dia PMR. aku tengok dia asyik main saja. online. aishh. TAPI TAKPE , aku tahu dia macam aku , otak cepat dan pantas , setakat belajar pandang pandang , dah boleh score. oh well , tengok abang la kan? =))

selamat hari lahir. semoga panjang umur. belajar rajin rajin. abang sayang kau. tapi tak ada duit nak beli hadiah. pergi paw orang lain mintak hadiah. seperti jeju , shy , scha , moja , tazo , amy , wanie moo moo , alip , miraj dan lain lain. dorang sangat banyak duit. sangat banyak duit. HAHA !

p/s : rumah aku dianugerahkan rumah laman tercantik taman desa kolej , nilai. hari ini dapat hadiah. kira dah macam hadiah hari jadi adik aku laaaaaa. (:

4 comments:

Wanie Si Gemok said...

hey! nape nk kne pau kt i?
hahahaha jahat ek u ni? u bg die askem pn dh ckup as adiah tau...i xde duit la...

Lynyu said...

muahaha. mekaseh bemyhuu~
terharu ny. haha
agk la adiah bday hamper laman tercantik tuuuuu
hehe. aku pn sayang kw juge
waaahhh ptme kli dnga(bce) kw ckp cmtu (;

Nurul Aimi said...

kalaulah aku ada abg macam ni, gila cool...haha

SYarNaZymn™ said...

aha.. aku xde dlm list kena paw!

:))