second blog

Thursday, April 2, 2009

kaitan antara blog?

malam ini aku ingin mempersoalkan satu benda yang membuat aku tertanya-tanya. adakah ada kaitan nama nama blog kawan-kawan aku ini semua? atau dorang sebenarnya tiada idea mahu letak apa sebagai nama blog.

dekat bawah ini , anda semua boleh baca dan fikir sendiri.




Roland : Dari Kaca Aku


see the connections?

aku perlukan seseorang untuk beritahu aku apa kaitan semua ini. atau ianya hanya kebetulan? atau ia memang trend masa kini? HAHA !!

10 comments:

Moja [Bulan] said...

Kita kan kawan2..so,aku rasa idea kita semua ada sangkut paut kot..hehe..=)

.amiey. said...

kenape aku tak tersenarai?

:-?

Wanie Si Gemok said...

herm aku rasa semua ni tentang luahan dari hati owh
yang berkaitan dengan hidup diorg
herm i letak my paper heart sebab
i selalu tulis kat blog. kira cam diari la,elmi
hehehhe
ada setengah orang takmo letak
ada setengah saja letak camtu.
tah la.
my friend ada letak food-goddess cause dia suka makan
hehehhee

dear ezza, said...

hahaha name itu adelah diri kite... ;P

tazo said...

haha..
kita kan kwan..
soo mst sekepala!

::NelyLeyana:: said...

a'ah sme sangkt paut...
ajaib tol...

tp elmi kretif leh menyangkutkan sme tajuk blog 2 jadi mcm citer...
ngeee~~~~

Nurul Aimi said...

kebetulan kot.entahlah.

guna bila hati berbicara dr link url yg lama, tutup blog lama, tuka url tapi title tetap yg sama.

kebetulan je kot.isk

blog.sidchan.net said...

nape aku ngn ceghap mcm same? demn segan oh same ngn otai USM

aLepBulan said...

aku cma bersuara je..
dorg berbicara..hakhak..

scha said...

hmm~