second blog

Monday, October 19, 2009

mari ignore mereka yang sucks !

siapa siapa yang ada add aku dekat ym , jaga-jaga. aku sudah ada group yang bertitlekan 'ignorance'. dimana disitu adalah segerombolan manusia yang aku dah malas gila nak layan. datang cari bila nak mintak tolong je. bila ada masalah dengan balak , baru datang terhegeh cari aku. tapi bila dah baik dengan balak , pehhh dan dan terus cakap aku menjatuhkan dia bagai. bergurau pon tak boleh. wtf ?

pergilah kau berbahagia sama balak kau tu. jangan nanti balak kau buat perangai lama , baru lah nak terhegeh nak mencari kawan kawan kau yang selama ni sentiasa ada untuk kau tu kan ? haha manusia manusia.

oh ya , nak add aku di ym ? ini id : elmisukamkncoklat . ya aku tau id aku macam budak budak. ada aku peduli ? haha

9 comments:

Gossip Girl [AURORA] said...

emosi betul ni
wakaka
sabar2
x mati pun xde kawan cam dorg tu :)

izzy said...

i xmasuk group tuh kan?? :(

.amiey. said...

err aku grup ape? mesti "weng" kan kan

yanalolu'xx said...

baru sorang je ke yg u idnore?
meh ym ngn i nk..

pewiit..

Anonymous said...

pernah ke di IGNORE BILA BERMASALAH si elmi?
haihh. suka hati lah.

Lubby said...

lubby like this :D

Nurul Aimi said...

ceh, i dah lama ada group ni..hahahhaa

i group mana ni?

Anonymous said...

cacat la ko ni

Mean said...

hehehe sape yang cacat eh anonymous? wuuut~ eh GG ke tu? geng gedik gedik. wakakaka