second blog

Wednesday, October 7, 2009

it's about time POWER RANGERS !


okey , gambar gambar atas ini masa kami berlima belum diketahui menjadi POWER RANGERS MALAYSIA lagi. masa itu belum ada uniform. belum tau pon siapa kaler apa , siapa warna apa. superpower pon belum ada lagi masa ni.

tapi bila dah jumpa power , dah tau yang kami ini sebenarnya adalah POWER RANGERS MALAYSIA , kami kemana saja berbaju mengikut kaler masing masing. siap beli uniform POWER RANGERS sama sama. kami mahu buktikan yang kami tidak main main.

kami betul POWER RANGERS. kami tak tipu.

IT'S ABOUT TIME !!







tapi tulah. kadang kadang aku macam rasa tak best jugak. sebab dorang lagi empat ni pasangan kekasih. satu pasangan ni dah nak tunang bulan tiga ni. satu lagi pasangan ni nak kawen dah hujung tahun ni katanya. dah tu , aku ni seorang je.

bila keluar kemana-mana , aku seorang diri , aku tak kesah. sikit pon tak ada masalah bagi aku. tapi bagi dorang ? dorang mesti ada sekelimpas rasa macam aku ni menyibuk. memanglah dorang cakap , dorang tak kesah. dorang cakap , selagi aku seorang , dorang jaga aku. suap aku makan ais krim bagai. tapi dalam hati , mesti ada rasa macam aku ni menyibuk kan ?

tak payah nak tipu aku la wei BIRU , HIJAU , KUNING dengan PINK. aku pernah berada dalam kasut korang [ceceyh metafora]. aku tau apa perasaan korang. tapi nak buat macam mana , aku sayang korang empat kot. termasok raksasa dalam gambar atas tu pon aku sayang jugak. yang lain lain yang bukan POWER RANGERS pon aku sayang jugak la wei !

tapi tulah , kalau tak lepak sama korang empat , dengan siapa lagilah aku nak lepak. korang layan je lah aku yang seorang ni okey ? buat sementara waktu ni , biarlah aku kawan dengan setiap raksasa dalam setiap episod dulu. gahaha

Go Go POWER RANGERS.
tet tet tenet tet tettt !

4 comments:

Gossip Girl [AURORA] said...

hahahahaha
bengung
bila masa lak kami pk u camtu
sikit pun x penah pk
u ni.. sewel ke??
raksasa?? wkakakakakaka

Lubby said...

ini sengal nak mampos.
tak penah kacau.
kalau tade u, i date ngan si shy, paeh n zmk ada tu pun kira mngacau, sama jugak sebaliknya.
tol tak zmk?
kami tahu la cari masa privacy.
tade kacau la weh elmiiiii
nak tacing sekali aku tibai baru tahu.hahahahahhaha
masa lepak ber5 bukan time berdating tapi BERKAWAN.
wehhh wehh bila masa pulak kami nk kawin akhir tahun ni??
tahun depan laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

edan coba said...

Iyerrr Power Rangers?!
Haaaaaaaaaaaa!!! Tolon!! Tolon!!!
Kucung aqu nk branak ni!!!!!!!!!!!!!!
heeheheh..

scha said...

mie...
aku da tuka url blog..
http://schabungaaulia.blogspot.com
sorry menyusah kan..
jangan lupa singgah..
hehehehe~~

wei..take note taw..
and jangan lupa singgah..
aku kutip kau nnt kang..
agagagagaga!!