second blog

Monday, October 5, 2009

ditengking !

semalam aku ke Bentley The Curve Mutiara Damansara bersama Rangers Kuning dan Hijau. turut disertai Zymn , Matt Kay serta Kosai Syafiq untuk melihat persembahan Joanna & Co dan The Times.

tapi yang tak best , aku dan Paeh dimaki dihamun oleh tuan punya program , aku tak pasti sama ada dia bos Itiub atau dia bos Auditorium Bentley. tapi cara dia tegur aku dengan Paeh memang macam sial lah. tegur lah elok-elok kan ? aku rasa tak perlu kot kau nak tunjuk bagos depan pekerja kau tu semua.

kenapa dia tegur aku agaknya ?

sebab aku rekod dalam auditorium tu. wtf. aku sampai lambat. masa sampai , aku dah dengar Joanna dah start nyanyi. aku pon lari lah. tak nampak apa apa sign pon dekat luar tuh. yang pandai sangat dorang ni , letak sign dekat pintu sebelah. bukan pintu yang keluar masok tu. mana nak perasan kan ? bodoh gila.

lepas tu aku pon rekod dengan selamba. sampai Zymn tegur. aku pon simpanlah kamera tu balik. tak rekod dah. cuma snap gambar je. sekali sampai lah bila Joanna panggil nak suruh aku interview dia buat CAMNI CAP EHH.

agaknya dorang baru perasan aku ada kamera video. tambahan pulak tu aku senang-senang interview Joanna dekat tempat dorang. wei kamonlah ! Joanna tu dah lama janji nak interview sama aku. lagipon Nana tu kawan aku kot wei ? kau nak marah apesal ? dah la aku interview dorang dekat luar.

dia ni terus panggil Paeh masok bilik. terus maki hamun Paeh sebelum Paeh kemudiannya panggil aku. yang kesiannya , kat Paeh lah. tak pasal kena. padahal kerja aku semua ni. HAHA. sorry Hijau. :p

ayat paling tak boleh belah , 'kau tu masok tempat orang bagilah salam , jangan main redah je'. siap buka kamera aku , buka semua file aku. siap mintak sd card aku bagai. bodoh gila. bajet aku nak transfer dalam laptop dah apa file tu semua ? bodoh lah orang orang tua ni. dah la tua , bajet bagos. program baru nak up , dah tunjuk bagos.

takpe , aku jenis tak suka balas dendam. biar saja Tuhan yang balas. aku nak tengok KAU masok tempat orang bagi salam. memang silap kalau aku nampak kau masok tempat orang tak bagi salam.

selama ni aku buat kerja CCE ni dah lama , tak pernah ada orang nak marah. tak pernah ada orang nak tegur. pada dorang , aku buat ni , secara tak langsong , aku promote event dorang. tapi ada juga yang fikir secara lain. dia kata aku potong rezeki dia. haha bodoh lah wei. malas nak layan orang yang tak berfikiran terbuka macam ni. orang nak tolong promote , dia bising. biarlah kau.

oh ya , last-last , kitorang tak tengok pon The Times. cuma sempat layan dua lagu saja. sebab dah faktap punya pasal. lepas ni jangan ada yang ajak aku pergi event Itiub lagi. Bentley pon macam susah dah nak jejak lepas ni.

5 comments:

Ashraf Latif said...

fuck btol la orang tua ni!!!

(sapa dorg tu? tak penah tau pon)

scha said...

gile la..
yang kau sengal bukak kamera terang2 tu napa..
yang dorang pon tunjuk la sign terang2...
lagi satu, pahal lak nak maki2..
takleh cakap leklok ke?
aritu kite pegi AIM pon dorang tego elok2 kan..
boleh je..
lagi event besar..
pahal la....
an an an..haaaa~~

liyaluya said...

iyh!sengal! gelikkkk jek!

sabaww elmi..sabawww..

nurain rodze said...

urm . tuan punya program mmg palat !

MaTTKaY said...

mmg faktup management diorang.. tahap raksasa gaban