second blog

Wednesday, October 28, 2009

it ends tonight

aku ingin kongsi dengan korang semua tentang sesuatu.

dulu masa aku baru lepas break up sama nombor 22 [aku rasa aku kejam bila panggil bekas kekasih aku dengan nombor saja , macam cyborg. HAHA] , aku sangat tensi dan tidak terurus. sangat faktap rasanya.

nak tau aku buat apa ?

aku dengar lagu ni ulang ulang.


serius. aku terus okey lepas tu. tak tau apa ada pada lagu ni.

beberapa minggu lepas , aku ada masok satu contest ni. kalau ada rezeki , dapat tiket tengok AAR. tapi kena pilih lagu kegemaran dorang ni , lepas tu cakap kenapa suka lagu tu.

SENANG GILA !

sebab dah ada pengalaman kan ? *winks*
It Ends Tonight , kerana lagu ini telah berjaya membuat saya get over bekas kekasih saya. yeah !
dan aku dah dapat confirmation , aku dapat tiket. tak payah nak rebut rebut beli sim pack digi. tapi tulah. tak ada orang mahu ikot aku. shy cakap dia tak minat AAR. gila ? padahal dia yang duk memekak lagu swing swing pejadahnya selama ni ? mungkin sebab lubby tak ikot kot. miraj pulak tak ada respon. *jeng jeng jeng* nak ajak afie ? dia memang lah sangat tak minat AAR. siapa nak ikot ni ?

ahhhhh , JUMPA ANDA DISANA !

p/s : aku berani habes ni. padahal 2hb ada paper. kena study dekat rumah nampaknya ni. habes concert terus balik penang. sempat ke ? gilalah elmi.

1 comment:

wawan said...

nak angkat tangan buleh?