second blog

Monday, July 13, 2009

hey hey hey hey !!

eh elmonism dan haters ,

maaf hari ni batak sikit nak post entry banyak banyak. haha

perasan tak aku asik post entry pasal haters je kan ? aish. aku tak nak layan la pasal dorang lagi. lepas ni tak post entry berkenaan dorang lagi. okey tak ? haha

aku nak cerita sikit ni. pasal berkaitan entry aku yang satu dulu tu. mengejar matahari. ingat ? [klik sini] kan lepas tu ada entry follow up pasal entry tu kan ? [klik sini pulak] ingat kan kan kan ?

haaa malam ni aku nak buat lagi satu entry follow up nih. tadaaaaaaaaa !!


haa akhirnya aku bertentang mata juga dengan Liyana Jasmay nih. gadis idaman aku sepanjang zaman. cewah !

aku memang dah agak aku akan jumpa dia kelmarin. tapi aku takde la nak harap sangat dapat borak sama dia. sekali si ully , ag dengan dugong [mereka memang dah lama tau aku gila LJ] pegi cakap sama LJ yang aku ada situ. terus LJ panggil aku. aku sumpah terdiam bila aku sedar yang LJ panggil aku.

yang paling tak tahan , ag boleh cakap dekat LJ yang aku dah lamaaa gila dekat LJ. sumpah aku blushing masa tu. aish.

lepas apa jadi antara aku dengan Joanna , aku harap aku dengan LJ pon boleh jadi rapat. amin amin amin. haha

lagi satu cerita best masa hari kelmarin , first time ada orang mintak signature aku. gila !


yang makin popular ,
elmi.

5 comments:

Dahlia said...

woahh!!
hebat kau elmi!
pasnih..sorang lagi je belom kau jmpa ya!
gila la kau elmi!
hahah!

sHEmA_sHImoT:D said...

dashat la ade org minx signature..
hihh..
petande nak populer ar tu..

scha said...

si sengal yang bajet hot....
buwekkkkk~~~
hahahaha!!

Aurora Di Balik Awan said...

tu pic apa tu?
sign otograp?
wakakkaa
bukan masa ni u kat luar menunggu rainger ker?
gelemer2
bak kata Sid
= u kan artis !!!

Anwar Husaini said...

haha. lubby gelak!