second blog

Friday, July 24, 2009

adik baru !!

elmonism ,

aku harus akui , adik aku lebih hensem dari aku bila dia besar nanti. putih melepak la wei ! aish.


haa tu gambar-gambar seperti yang dijanjikan. tengok dapat nombor 22. mesti dah besar nanti jadi Kaka. HAHA!!

korang boleh add facebook Hezry kalau korang nak. aku buat akaun dia sebab aku nak upload gambar dia membesar. nak letak video-video dia kat situ untuk tatapan orang. nanti dah besar , boleh ganti aku dalam CAMNI CAP EHH. sebab kecik kecik dah popular. [klik sini untuk facebook Hezry]

aku tak sabar nak tunggu Umi dengan Ezry balik rumahhhh !!

10 comments:

wicky wooh said...

erk! ade adeq kcik? haha. comel

Dahlia said...

aww..comel nya!!
sumpah comel dari abg dia!!!
*did i said comel dari abg dia??*
mksud i..he comel sgt, x mcm abg dia!!
hehe..

deana said...

die sngt comel :)

paeh said...

ahaha...
tahniah elmi...
xsgke adik ko lg kacak dri ko...
aku dpt bygkan kejambuan beliau mengalah kan abg nye...
hahaha

sHEmA_sHImoT:D said...

sgt comel..xleh nak ckp pe lagi..yg pasti jgn bg die men panas yg ley wat die itam..hehe..aku tag gmbar die lam facebook die..kihkih

TheOfficial_IzreenR said...

alaaa....sgt cute!!!

AzrAIn@rAIn@azrinrasid said...

tahniah weih dapat adik baru...
comel amat nih...

geram aku tengok...

nasib baik uitm cuti seminggu kan...
bleh la ang jaga adik seminggu...

scha said...

wah!
adek ku!!!
huhuhuhu~

Mean said...

adik oh adik comel. HAHAHAHA alololo meshimot meshimot

Yatre said...

amboi..siapa ada FB..
ni la baby paling up to date di dunia..
congrtaz..