second blog

Friday, July 17, 2009

Bandung - Jakarta.

elmonism ,

sekarang aku di Antapani , Bandung. baru lepas ikot HUJAN pergi shooting video clip single terbaru dorang , Mencari Konklusi. sumpah terbaik wei. korang tunggu je nanti keluar dekat channel V. [ehem aku jadi extra kott]

kejap lagi nak bergerak ke Jakarta untuk APM esok malam. tapi berita sekarang sedang kecoh pasal ada dua hotel di Jakarta di bom.

aku cuak.

doakan semuanya selamat ya !

3 comments:

scha said...

hahaha..
poyo..
blah la kau..
aku n ayu baca post kau neh..
ayu cakap kau poyo..
dah la..duk la sana..
toksah balek..
hahahahahahahahaha!
weh..kem salam noh..

p/s: aku tahu kau jadi extra..kau jadi pokok kan?
hahahahahahahhahahahahaha!!

Aurora Di Balik Awan said...

berhati2 !!!
jgn dekat org yg x dikenali
apa lagi yg bawa beg ok???
huhu
:|

Dahlia said...

t8 care kat sana!
bahaya!!