second blog

Sunday, July 12, 2009

tribute untuk yang membenci serta yang memaki.

elmonism.

sekarang saya dah ada musuh yang baca blog saya. kool kan ? mesti ada je yang dia tak suka , yang dia menyampah dengan aku kan ? haha

LAGI AKU SUKA !

saya elmi melaporkan untuk kawan , sahabat serta musuh all the way from rumah noh. [kerek sebab nak kasik orang yang tak suka aku meluat bila baca]

9 comments:

Anonymous said...

aku tak benci ko,but honestly aku simpati bangat kat ko..budak manja.

encik ad said...

wakakakak!! salut..
dengki doh aku.. dem..

hahaha..

dayang ku said...

sape yg memusuhi kamu??

Dahlia said...

haha..dia nak bgtaw gak dia kat umah noh!
;)

sHEmA_sHImoT:D said...

cian die..biaselah org jelez ngan u x elmi??

Aurora Di Balik Awan said...

hahaha
i x jeles pun elmi
kita pukul jer haters u tu
haihhh

eh u da buat coverage pasal rtm bangkai tu?
i hate rtm :(

scha said...

nape semua pengomen ini baru-baruan..hihihi..

kepada elmi, tabah lah..
tak kira la dia nak cakap pe, kau tetap kawan aku..kau yang first aku kenal,kau tetap no.1!
dun worry~

scha said...

nape semua pengomen ini baru-baruan..hihihi..

kepada elmi, tabah lah..
tak kira la dia nak cakap pe, kau tetap kawan aku..kau yang first aku kenal,kau tetap no.1!
dun worry~

Anonymous said...

ko ni gayboy ker ?ko dr skola ni mmg bdn berbau..ade bau lg ark?haha,
sory ar...aku ni dari dulu lg mmg benci gile kat ko!ko ni pk ko hebat!tp bangsat sbnrnyer!!!