second blog

Tuesday, December 23, 2008

rock the world 8.

one word , 'superb'. superb bukan sebab emcee yang punya banyak cakap ataupun list band yang perform. tapi superb sebab kawan aku dari segala pelusuk tempat datang. terima kasih kerana sudi berkenal-kenalan dengan kawan aku yang lain ya? aku amat tak sangka , kawan aku boleh lepak sama kawan aku yang lain. buleh layan mosh sama sama. buleh berpeluh sama sama. korang memang rawks !! kalah RTW8. haha kalau korang takde , sumpah RTW tu tak rawk. [ayat bodek kawan kawan].

terima kasih juga kepada kawan kawan yang datang dengan kawan kawan yang lain. buleh aku dapat kawan baru. yea !! tanpa korang semua , pasti aku tak dapat crowd surfing kan? walaupun dapat surf 2 setengah saat saja. haha

dalam kehangatan suasana , kemeriahan majlis , aku turut bersimpati kepada amy kerana kehilangan handphone. kesian dia , dalam handphone dia ada 400++ contact number. kalau aku , pasti patah tangan sudah.

aku tidak mahu cerita panjang. biar gambar saja yang menceritakan suasana kemeriahan RTW8.













terima kasih kepada shy , amy , jeju , tazo , capik , zuher , zymn , kawan zymn , sid , adik sid , ming , ad , faiz , eddy , bulat , moja dan hanis. amat rugi kepada sesiapa yang ketinggalan majlis. jumpa lagi si gemok , hitam , busuk , rambut besar , banyak cakap dan kotak ajaib. siapa pergi mesti paham. haha

3 comments:

si kicik chomot said...

wakakakaka!

tamo aku jumpe org yg kau maksudkan tu.

hahah

mekasih elmi ;)

SYarNaZymn™ said...

oit gmbr aku mane? gmbr kasut aku je ke? ceh!

btw, nice pics! eh lupe lak,aku yg amek gmbr2 yg lawa itu. ptut la gmbr aku takde :P

ming said...

zuher sudah berwajah baru. hampir tidak kukenal. oh tidak.