second blog

Tuesday, December 2, 2008

kehadiran bulan december.

2 disember 2008
1.29 pagi

bulan terbaik dalam kalendar. sebab? sebab terdapatnya hari jadi aku dalam bulan december ini. oleh kerana itu , aku dapat merasakan yang kawan kawan aku semua sekarang tengah duduk perah otak untuk mendajal aku masa birthday aku nanti. aku serah diri la nanti. boleh? cari aku dekat banglo merah belakang pelita KLCC masa rantai art event. boleh ke macam itu? haha

semalam aku menghabiskan masa aku sehari suntuk dekat melaka. aku , aiman , shy , zek dan kery pergi kesana adalah semata mata untuk buka booth sempena gig charity di MMU melaka. sampai sahaja di sana , kami sedar yang kami telah ditipu oleh bunkface. gig start pada jam 8 malam , dan bukan 3 petang macam tertulis dalam myspace bunkface. kami pon membuat keputusan untuk melepak dekat bandar melaka bandaraya bersejarah.

aku teros sms jeju , suruh dia keluar rumah , join kami melepak. dia pon datang. kami jalan sampai patah kaki petang semalam. tapi puas hati sebab dapat berposing bergambar , dapat shooting episod baru 'camni cap eh !!'.

penat memang penat. tapi terima kasih banyak kepada jeju yang banyak membantu. dah macam tour guide dah jeju semalam. terima kaseh banyak jeju. sayang kamu.

sebaik saja jam 7 , kami bergegas ke tempat kejadian gig , MMU melaka. sampai saja disana , banyak booth yang sudah buka. ada la dalam 6 booth termasok bulan clothing. crowd boleh tahan ramai , band pon boleh tahan best. tapi busan sebab dalam gig kena duduk. haihh.

aku dan shy dah buat keputusan awal awal lagi. masa bunkface perform , aku masok tengok. dan masa seven collar perform , dia yang akan masok dan aku jaga booth. masa bunkface , kami semua masok layan bunkface ramai ramai. shy jaga booth ditemani 'kawan dia yang single' , sabrina. tapi masa seven collar perform , aku jaga booth seorang. SEORANG !! gila busan weh. tidak patot aku diperbuat begitu. kesian aku.

tapi apa apa hal pon , trip semalam memang enjoy gila. memang puas hati. terima kasih aiman. terima kasih jeju. terima kasih kery. terima kasih shy. dapat aku lupakan kisah memalukan aku di OIAM.

3 comments:

si kicik chomot said...

hahaha. mintak ampun. seven collar tee kegilaan aku .. :p

sesame. da tugas org melaka bawak pusing melaka :p

rimza said...

wah,best la g melake..eh aku tgh tertunggu nie bile eh ko nk kluar t.b hehehe

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

nak bukak booth ke nak tngk gig ni????haisyh