second blog

Sunday, December 7, 2008

entry terakhir sebelom mencecah 20-an.

assalamualaikum ,

ini kemungkinan besar , entry blog saya yang terakhir sebelum saya mencecah umur 20. atau lebih cool disebut begini , 'ini mungkin merupakan entry saya yang terakhir semasa saya berumur belasan tahun'. pada ketika entry ini ditaip , saya berada di kampung halaman untuk menyambut hari raya aidiladha.

kepada teman teman yang ingin menyambut hari lahir saya , ini permintaan saya. saya mahu cupcakes boleh? please...... saya nak juga ikut trend masa kini. dapat cupcakes untuk celebrate birthday. pasti best kan?

seperti mana wishlist birthday saya tempoh hari , saya ingin seutas jam tangan dan sebuah kamera d40. kamera d40 sudah hampir pasti dalam genggaman. jadi yang tinggal hanyalah seutas jam tangan. siapa mahu beri? itu pon kita tak tahu. [pinjam ayat cerita los dan faun]

akhir kata , selamat hari raya aidiladha. dan selamat menepung saya. itu pon kalau dapat lah. ya? saya akan away buat beberapa hari. nanti kalau berkesempatan , saya update blog lagi ya?

selamat hari lahir in advanced , elmi.

3 comments:

si kicik chomot said...

aku tadapt pon cupcakes.
sob2

RockLanD said...

hahhaha...makin tua ko nih...slamat panjang umor nnt~

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

haisyh kencang betul entry...
tak sempat2 nak komen...
wahhh happy birthday (:
i kasi u anak kura-kura boleh?:P
dah berpunya pulaK tu...mana gambar?
nak belek si strawberry ni :P
ehe selamat raya korban, moga ceria selalu :P