second blog

Friday, October 31, 2008

aku maseh belasan tahun. [42 hari lagi]

42 hari lagi bakal tiba birthday aku yang ke 20. aku bakal mencecah ke alam puluhan tahon. bukan lagi budak belasan tahon. jadi aku mesti berubah ke manusia yang lebih matang. tak boleh acting as kanak kanak lagi. aku bakal merindui saat saat umur belasan tahon ku. kalau lah boleh selamanya jadi kanak kanak. kan best? haihh.

ada lagi 42 hari menjelang birthday aku. jadi kawan kawan , sanak saudara , ibu bapa , sepupu sepapat semua.... sediakan poket anda dengan duit berlebihan untuk beli hadiah. disini aku menyediakan wish list untuk hadiah birthday aku. terima kasih.

wish list.
- dslr d40.
- jam tangan. [dah lama aku tak pakai jam since jam abis battery dulu.]

itu saja. tanak mintak banyak banyak. (:

p/s : sapa tepung aku masa birthday aku nanti , aku korek biji mata dia. :p

6 comments:

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

tak mintak banyak tapi mintak yg mahal.

jam rm 10 boleh? :P

elmi said...

jam rm 10 pon ok.

asalkan ade jam.

:p

si kicik chomot said...

mak aih
korek bijik mate?
kejam2
jam 10 ringit ek
boleh ek?
hoho

elmi said...

boleh boleh.

amy 10 + jeju 10.

aku bakal dapat jam harga rm20.

:p

dyana said...

mak aih.
wish list yg pertama d40 tu.
jam pasar mlm sudaa..
:)

dear ezza, said...

wish list yg 1st tuh...agak berat ah.. haehae..

time tuh ko mesti dh cuti...

buleh menepung ramai2..yesssss !~~