second blog

Thursday, October 16, 2008

test flight.

tadi aku bersama fadzreen dan dasuki telah mencoba untok menerbangkan kapal terbang kawalan jaoh yang telah direka oleh kami untok project semester ini. ini antara gambar yang ada masa test flight.


fadzreen ngah setting airplane.


gaya teruja.


gaya mereka yang berusaha 100 peratus.

kapal terbang berjaya terbang. ada video. tapi bila dah upload , video sekat. dem !

aku tak sabar nak tunggu lusa. nak compete sama kapal terbang lain lain. hoihh. doakan kami. mana tahu menang. dapat markah lebih. nanti buleh dapat A+. pointer juga naik. haha (:

5 comments:

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

selamat terbangkan kapal terbang, semoga pointer naik mencanak

:D

rimza said...

gud luck tuk kapal terbang 2..gud luck jgk tuk final akan dtg..xlame jer lg nie..minggu depan jer lg kan..

dyana said...

wahaha..
bestnye..
mahu pinjam!

well,smoga dpt A+ okei!

- NuLU - said...

pergh elmi..ko kat penang amik kos pe weh.. giler kool dapat wat kapal tebang sendri..ehhee.. ke ko cume tulun pegang remote conrol kpal tebang tuh jek...ahaah

ganbatte ne.. :D

elmi said...

amy,
insyaAllah.
time kaseh naaa.

rimza,
aah final hanya selekoh bulatan je lagi.
haha

dyana,
nak pinjam?
haha
buleh buleh.

nulu,
aku amek mekanikal aerospace.
nak jadi orang malaysia pertama cipta roket pegi ke bulan.
haha