second blog

Friday, January 29, 2010

romantik.

dulu aku ada gf. oh aku pernah ada ramai gf. yang ni gf yang nombor 22. dia suka lelaki yang romantik. jadi dia seboleh-boleh nak suruh aku jadi romantik. pada masa itu , aku tidak berapa tahu bagaimana sebenarnya kelakuan romantik itu.

sampailah hari ini , dimana aku akan cerita tentang romantik pada pandangan mata aku. tak tahu lah kau orang rasa yang sama atau tidak. ini dari pandangan aku.


romantik pada aku adalah bila , shy main gitar untuk lubby di hari pertama mereka keluar bersama. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , midi memegang tangan mean bila mereka sama-sama bermain ice skating. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , omar mengambil berat setiap kali along dalam keadaan tertekan.

romantik pada aku adalah bila , zahir mengaku tidur sebantal sekatil seselimut dengan aliff.

romantik pada aku adalah bila , lynn dengan ayu setiap malam ym dan skype untuk bergosip bersama. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , kak fynn setiap hari buat status di facebook mengatakan yang dia perlukan tri.

romantik pada aku adalah bila , kak wani buat satu album dipenuhi dengan gambar dia berdua dengan syafiq yang bertajuk panah dan busur. siap ada lagu. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , kak ikim dan hellmy membuat ucapan semoga bahagia bersama dalam video. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , baim dan kak naja membuat status yang sama sekaligus.

romantik pada aku adalah bila , imnie ingin mengenalkan aku dengan seseorang walaupun pada masa aku sedang bergadoh besar dengan dia.

romantik pada aku adalah bila , afiq adli masih lagi mengambil berat tentang anis walaupun sudah lama mereka berpisah.

romantik pada aku adalah bila , emon malu-malu bila aku buka cerita pasal ain.

romantik pada aku adalah bila , pali risau bila gf dia tidak punyai laptop untuk membuat assignment.

romantik pada aku adalah bila , erie bergayut setiap malam dengan gf dia dalam keadaan berbisik seolah-olah aku tidak dengar.

romantik pada aku adalah bila , hakim dan nisa cuba menyembunyikan hubungan mereka dari pengetahuan kawan-kawan.

romantik pada aku adalah bila , abah mencari sekeping gambar lama dia dengan umi masa berdating dulu , lalu scan dan publish di facebook. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , setiap kali pakcik azmi nak tukar barang dekat kereta , dia akan bagitahu abah.

romantik pada aku adalah bila , pakngah bawak kereta hampir accident , tapi makngah yang marah lebih dekat orang lain.

romantik pada aku adalah bila , khairy sering bergabung tenaga untuk bergosip dengan farah.

romantik pada aku adalah bila , rynn meminta topup dari ibunya melalui wall facebook.

romantik pada aku adalah bila , amy sentiasa menemani pjoe membuat kerja tak kira dekat mana.

romantik pada aku adalah bila , sid selalu mengajak bani lepak minum dan makan melalui status facebooknya.

romantik pada aku adalah bila , scha mengorbankan malam tahun baru hanya untuk menemani nadjmee ke mesyuarat malam.

romantik pada aku adalah bila , abang yee sanggop mencarikan aku t-shirt changcuters di indonesia.

romantik pada aku adalah bila , lihin sentiasa disisi moja bila moja diganggu seorang gay.

romantik pada aku adalah bila , capyq sentiasa bergadoh manja mengenai dota dengan arwah tazo.

romantik pada aku adalah bila , noh menyuap aku makan kerana dia tak pernah menyuap sesiapa kawannya makan. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , alef mengajak kosai dan kak jiggy untuk menonton wayang menerusi twitter.

romantik pada aku adalah bila , fynaz dan aku saling bertukar ucapan selamat malam sebelum tidur. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , hasrul bertanyakan aku , sampai bila aku nak jadi single.

romantik pada aku adalah bila , abang pid dan kak ecah berkongsi kek birthday.

romantik pada aku adalah bila , aiman dan zek kembali bersama walaupun dugaan pernah menimpa.

romantik pada aku adalah bila , acap selalu promote blog zahir. kemain lagi. [klik sini]

romantik pada aku adalah bila , ceghap sanggup berusaha untuk mendapatkan tiket lebih untuk kekasihnya.

romantik pada aku adalah bila , grace nak tolong aku usha fara.

romantik pada aku adalah bila , syed dan bajila menegur dengan cara yang paling kool dalam facebook.

romantik pada aku adalah bila , ag menyuruh aku untuk tidur di atas katilnya.

romantik pada aku adalah bila , ming terkilan aku tidak sms mengucap selamat pagi kepadanya.

romantik pada aku adalah bila , yanie memberi semangat pada aku bahawa zuzu sebenarnya masih single.

romantik pada aku adalah bila , melvin membawa sejambak bunga untuk afie masa afie nak buat persembahan.

romantik pada aku adalah bila , apple terus menerus mendoakan aku supaya cepat ada gf.

romantik pada aku adalah bila , tiba-tiba alei popchat untuk meminta maaf tentang pergadohan 5 tahun dulu.

romantik pada aku adalah bila , zymn terus terasa bila aku buat status facebook tentang sesuatu , lalu terus sms mengucap selamat malam kepada aku.

romantik pada aku adalah bila , skin menasihat aku bila aku semacam hanyut.

romantik pada aku adalah bila , fendy tiba-tiba call dan terus ajak pergi bbq di tepi pantai.

romantik pada aku adalah bila , zaem dipujuk kekasihnya ketika dia merajuk di depan homepage facebook.

romantik pada aku adalah bila , apit sedia untuk membuat persembahan lagu beeha untuk aku.

romantik pada aku adalah bila , amreet masih setia mengambil berat tentang afiq walaupun jarak mereka setengah bumi.

romantik pada aku adalah bila , aku buat entry blog pasal romantik. sangat suwit lah elmi ni. (:

romantik pada aku , tidak semestinya dari seorang kekasih kepada kekasihnya sahaja. malah dari sesiapa kepada sesiapa. asalkan ianya menyentuh perasaan , jiwa dan raga.

12 comments:

Along said...

sangat tak relevan nama along dalam posting kali ini weh!

:: Cik Buncet :: said...

suka posting yg ni ;)
romantiknyer elmi bagai dalam poxt ni yg akhirrrr sekali ;D

muhammad Afiq said...

ngee..sweett..:D

ayu toyyu said...

okay yg pasal abah dengan pakcik azmi tu memang suwit. HAHAHAHAHAH

Elmi said...

along : betul ah. seorang adik mengambil berat terhadap seorang kakak kan suwit gitu ?
buncet : haha
afiq : suwit sangat. haha
ayu : kan kan ? HAHA

Lynn said...

hahhaah yang penting Lynyu paling suwit la nak dibandingkan dengan lain HAHAHHAHA

zahirlunatik said...

2 kali name aku klua siot!

Bani Boroi said...

*blushing*

-my name is nAz- said...

haha..
best blog u kali ni..
lagu tema utk blog pun romantik..
haha;P

Elmi said...

lynn : yeke ? bukan shlubby eh ? hahaha
zahir : alamak tak sengaja. damn.
bani : eleleleyh!!
naz : well well well. :)

Nurul Aimi said...

poyo tak habis-habis

:))

Moja [Bulan] said...

torbaekk entri ni..da lame xonline..bru arini dpt bc.. :)..romantik pada aku : bila aku baca blog ko tiap2 kali aku online tanpa pengetahuan kau..hehe.. ;p ..romantik kan aku??haha