second blog

Thursday, January 14, 2010

cabar mencabar.

semester ini aku rasa sangat bosan. kerana kelas terlalu sedikit untuk dihadiri. rumah tiada internet. satu hari akan aku habiskan satu jam di cyber cafe yang dekat depan rumah baru aku ni. sampai makcik yang jaga ni nak naik muak tengok muka aku rasanya.

tapi apa boleh buat ? aku bosan kot duduk rumah.

tadi aku pergi cari kerja part-time. semua full. jadi aku akan terus duduk dirumah gamaknya. nak balik nilai , duit tak ada. maka , terus-terusan lah aku bosan disini.

tapi semangat nak kekelas semester ini lain macam. kalau kelas pukul 8 pagi , pukul 7 dah terpacak mandi. tak macam sebelum ni , 7.45 tak tentu lagi mata dah buka. kemungkinan besar sebab tiada facebook yang menemani sampai jam 5 pagi. tiada lagi skype sampai rabak mata. dan mungkin juga sebab masih di awal semester.

ahhh peduli apa aku ? tanya hati dan tanya akal aku , aku nak dapatkan 4 flat semester ini. aku tidak main-main. aku serius.

siapa berani letak betting ?

(:

4 comments:

Scattered Kim said...

aku tak brani bet. sbb ko tentunye leh dapat. hehehe

Azizulhakim said...

good luck brudda

ayu toyyu said...

aku berani bet !! tk dapat 4 flat, bagi camera kau kt aku. wahahahahaha *serious

Dahlia said...

4 flat? haha! good luck with that! :) *aku sokong hang!!