second blog

Thursday, June 4, 2009

all the way from Aussie.

tak ada benda pon aku nak cerita sebenarnya. cuma aku rasa macam nak lempang diri sendiri. sebab terlampau malu nak pergi tegor anak captain flight aku ni. padahal tiap-tiap hari bersua muka. tapi aku malu nak tegur. esok last. lepas ni mesti tak jumpa lagi dah. padahal dia aku tengok peramah saja. senyum je. ayah dia pon sporting. tegur-tegur jugak aku. mama dia saja yang nampak macam garang.

setakat ni info yang aku ada pasal dia hanyalah nama penuh ayah dia. nak google ke ? haha gila stalker aku ni. nak tegur , dia asyik berkepit sama mama dia dengan adik-adik dia.

macam mana ni ? tolong aku !!

all the way from Gold Coast , Australia ,
Elmo.

5 comments:

Lubby Xandra Hans said...

gedik
tegur je la
mula2 senyum pastu panggil la dia
lambai
hahaha
kalau dia dtg tu ada chance la
kalau tak, buat malu u myorok bawah bantal smpai sok nak balik
oke??
all the wat from chemor,ipoh perak
Lubby.

Moja [Bulan] said...

kau cakap yg kau member aku.mesti dia layan kau punya..haha,,=p

Wanie Si Gemok said...

weeeeeeeeehhh
g je la tegur time die kepit ngn family die 2...
wat muke slumber..kate laki
haiyooo xyah malu2 kucing

paeh said...

ala...
slumbr je ayat die 2...
mne tau bleh dpt ke...
mntk la no fon die...
wakaka

si nisha said...

malu2 ayam plak.. tegur je r.
nyesal x sudah plak nanti.