second blog

Saturday, September 20, 2008

pertama kali di tagged oleh nani.

Rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself onyour blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post byleaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving acomment on their blog


fakta pertama;
aku suka makan coklat,
aku takde lah sampai addicted tengok coklat. elmi suka makan coklat tuh hanya lah nickname aku dalam dunia internet neh. takkan aku nak pakai nama panjang aku lak kan? macam skema gila. haha


fakta kedua;
aku tak hisap rokok,
aku tak hisap rokok sebab aku tak mahu hisap. lantak pi lah orang nak cakap aku tak macho ke apa ke. asalkan duit aku tak membazir beli sekotak rokok setiap hari. dari aku beli rokok , lagi bagos aku beli game ke. (:


fakta ketiga;
i'm a good dancer [cewah perasan],
kalau korang tak pecaya, korang search kat myspace video, type elmi uitm modern dance. korang akan nampak aku beraksi. kalau tak pon, korang leh tengok aku dance masa aku kat dalam bilik sorang sorang. kalau lagi nak tengok sangat, tengok aku menggila kat gig atau kat club. haha


fakta keempat;
aku seorang yang amat sensitif,
betol weh. sejak dua menjak neh, aku sensitif gila. macam bungok je. bukan aku nak jadi sensitif neh. tapi dia jadi sendiri. haha sengal sengal.


fakta kelima;
tangan aku dah handphone tak boleh berjaohan,
aku pegi mana mana, mesti aku bawak handphone aku. even pegi mandi pon aku bawak. aku bawak pegi mandi sebab aku nak pasang lagu, nak memekak. lantak ah 1 malaysia nak dengar ke pon. kihkih


fakta keenam;
aku suka perempuan yang ada style,
tak kira la chantek ke tak. tapi pada aku, yang chantek ialah yang ada style. yang pandai jaga penampilan diri. dan kalau buleh, biarlah yang ada intelligence. yang buleh fikir secara waras. dan tak mengada dan tak mengongkong. tapi yang paling penting, yang ada style ! (:


fakta ketujuh;
aku suka buat kerja last minute,
aku memang amat pemalas. biar kerja melambak. baru merungut banyak kerja la apa la itu la ini la. aku perlukan seseorang untuk push aku buat kerja, baru aku buat kerja. kalau tak, aku hanya mampu menghadap facebook dan myspace sahaja. tidak terkecuali, ym. mungok elmi !


people yg aku nak tagged;
jeju,
amy,
ezza,
nulu,
sid,
hanes,
ijol

4 comments:

nani said...

haha relax la bobo.
eh reti menari ek.
haha nnt aku nak tgk :P

rimza said...

ooo..ko ska prmpn yg ader style eh..nanti aku kirim salam kat farah =P

si kicik chomot said...

sape2 jadi gf ko mmg pjng umo la sbb x merokok. hua hua hua

::n.u.r.u.l.a.i.m.i:: said...

jangan memilih sangat perempuan tu, nyesal kang